Vacature

Content Creator

Sporthouse Group is op het vlak van digitale sportmarketing een absolute pionier in België. Sport is emotie en laat dat nu net de kracht zijn van ons product! Content, verhalen, passie en fans bij elkaar brengen in een digitale community, daar ligt onze missie!

Wij ondersteunen bedrijven, merken of atleten in de sportwereld die hun positie willen versterken bij bestaande leden of klanten en nieuwe markten (fans) willen aaspreken. Via de creatie, uitbouw en aangepaste strategie van professionele social mediakanalen zorgen we niet alleen voor méér beleving, binding en bereik, maar verhogen we net de waarde van elke like!

We werken samen met grote sportbedrijven, zoals Telenet Play Sports, Flanders Classics en Club Brugge.
Ook individuele atleten als Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Philippe Gilbert vinden hun weg tot bij ons!


WAT KAN JE VAN DE JOB VERWACHTEN?

Je komt terecht in een jong en dynamisch team, gebeten (en bezeten) door sport.
Ons gevarieerd klantenbestand zorgt voor een uitdagend takenpakket.
En dit alles in combinatie met jouw grootste passie: sport!

✔︎ Er worden wekelijks brainstorms georganiseerd met het gehele team, waarbij we elkaar uitdagen om nieuwe content ideeën te lanceren voor onze social kanalen.
✔︎ Van shoots tot montage, van foto tot visual: elke klant wil een unieke beleving creëren dus het is onze taak om de dagdagelijkse concepten te bewaken, met aandacht voor tone of voice en look & feel van de gecreëerde content.
✔︎ We staan op en gaan slapen met sport: we zijn constant op de hoogte van alle sportevents om deze hoogtepunten een plaats te geven op social.
✔︎ We voorzien alle technische hulpmiddelen en software zodat jij je job optimaal kan uitvoeren.
✔︎ Werken in sport gaat hand in hand met een echte teammentaliteit en daarom stimuleren we een enthousiaste, flexibele en collegiale werkcultuur!


WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Als Content Creator bij Sporthouse Group scoor je best met volgende kwaliteiten:

✔︎ Je bent een gemotiveerde jonge m/v met een creatieve hoek af! Dit wil zeggen dat je alle content ideeën kan vertalen naar sterk grafisch materiaal.
✔︎ Je kan uitpakken met deze skills: video’s opnemen, bewerken en monteren (Premiere) zit in je vingers èn je hebt al de nodige ervaring in het maken van visuals met Photoshop. Een extra troef: kennis van After Effects en Indesign!
✔︎ Social media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, ...) hebben voor jou geen geheimen! Je weet perfect wat werkt op welk kanaal, in welk formaat en in welke stijl.
✔︎ Je volgt de (sport)actualiteit op de voet en kan inspelen op deze nieuwsfeiten.
✔︎ Flexibel in denken en handelen. Ja, ook tijdens het weekend wil je shiften draaien!


ONS AANBOD?

Fulltime werken met je passie, wat wil je nog meer? Uiteraard, ook een marktconform loon met de mogelijkheid om je carrière verder uit te bouwen.

Voel jij je aangesproken? Stuur ons je uniek CV èn overtuig ons meteen met een visual, video of een andere teaser uit je portfolio!
Mail met als onderwerp Content Creator naar dreamjob@sporthousegroup.com en wie weet nodigen wij je uit op een gesprek!

Plaats tewerkstelling: Vilvoorde.