Vacature

Content Creator / Sportfreak

Sporthouse Group is op het vlak van digitale sportmarketing een absolute pionier in België. Sport is emotie en laat dat nu net de kracht zijn van ons product! Content, verhalen, passie en fans bij elkaar brengen in een digitale community, daar ligt onze missie!

Wij ondersteunen bedrijven, merken of atleten in de sportwereld die hun positie willen versterken bij bestaande leden of klanten en nieuwe markten (fans) willen aaspreken. Via de creatie, uitbouw en aangepaste strategie van professionele social mediakanalen zorgen we niet alleen voor méér beleving, binding en bereik, maar verhogen we net de waarde van elke like!

We werken samen met grote sportbedrijven, zoals Telenet Play Sports, Flanders Classics en Club Brugge. Ook individuele atleten als Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Philippe Gilbert vinden hun weg tot bij ons!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Voor onze klant Telenet Play Sports zoeken we een echte sportfreak (M/V) met creatief talent. Je komt terecht in een jong en dynamisch team, gebeten (en bezeten) door sport. Wij zorgen dagelijks voor alle social content op de kanalen van Telenet Play Sports (Instagram, Facebook, YouTube,..) en bedenken dagelijks verrassende posts, creatieve visuals en opvallende beelden over de belangrijkste sportfeiten. We schakelen snel en spelen flexibel in op actueel sportnieuws, in de week en in het weekend. We staan op en gaan slapen met sport en zijn constant op de hoogte van alle sportevents om deze hoogtepunten een plaats te geven op social.

Volg jij ook elk weekend alle voetbaluitslagen, tel jij af naar de start van nieuwe competities en ken jij alle Belgen in het buitenland? Lees dan zeker verder om te kijken of ons aanbod aansluit bij jouw profiel. 

✔︎ Instagram, Facebook, YouTube,.. alle content op de social kanalen van Telenet Play Sports begint bij ons. 
✔︎ We volgen de (sport)actualiteit op de voet en spelen in op deze nieuwsfeiten. We zoeken naar een unieke insteek, die blijft hangen bij de fans! 
✔︎ Er worden wekelijks brainstorms georganiseerd met het gehele team, waarbij we elkaar uitdagen om nieuwe content ideeën te lanceren voor onze social kanalen.
✔︎ Van shoots tot montage, van foto tot visual: Telenet Play Sports wil een unieke beleving creëren dus het is onze taak om de dagdagelijkse concepten te bewaken, met aandacht voor tone of voice en look & feel van de gecreëerde content.
✔︎ We voorzien alle technische hulpmiddelen en software zodat jij je job optimaal kan uitvoeren.
✔︎ Werken in sport gaat hand in hand met een echte teammentaliteit en daarom stimuleren we een enthousiaste, flexibele en collegiale werkcultuur!


WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Bij Sporthouse Group scoor je best met volgende kwaliteiten:

✔︎ Sport kent geen geheimen voor je: op maandag pak je uit met alle sportuitslagen, opvallende gebeurtenissen van het weekend en kijk je alweer reikhalzend uit naar de volgende speeldag.
✔︎ We willen freaks (lees als: mensen met een creatieve hoek af!). Je bedenkt unieke copy's, een originele insteek van een social post of zoekt naar geniale ideeën, die je kan vertalen naar sterk grafisch materiaal. 
✔︎ Je kan ons overtuigen met deze skills: video’s opnemen, bewerken en monteren (Premiere) zit in je vingers èn je hebt al de nodige ervaring in het maken van visuals met Photoshop. Een extra troef: kennis van After Effects en Indesign!
✔︎ Lange dagen, shifts in de weekends, snel en flexibel in denken en handelen,.. Je motivatie en goesting bokst op tegen deze voorwaarden! 
✔︎ Social media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, ...) hebben voor jou geen geheimen! Je weet perfect wat werkt op welk kanaal, in welk formaat en in welke stijl.


ONS AANBOD?

Fulltime werken met je passie, wat wil je nog meer? Uiteraard, ook een marktconform loon met de mogelijkheid om je carrière verder uit te bouwen.

Voel jij je aangesproken? Overtuig ons met je talent: kies zelf een actueel sportfeit uit en presenteer ons jouw idee en uitwerking (bv visual). Wat inspiratie nodig? Bekijk zeker de social kanalen van Telenet Play Sports! 

Mail alles samen met je CV naar dreamjob@sporthousegroup.com (met als onderwerp Content Creator) voor 6/12/2019 en wie weet nodigen wij je uit op een gesprek!

Plaats tewerkstelling: Vilvoorde.