Internship (BE)

Stagiairs gezocht

Sporthouse Group is op het vlak van digitale sportmarketing een absolute pionier in België. Naast de social media accounts van atleten als Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Philippe Gilbert, hebben we ook grote sportbedrijven in onze portefeuille zoals Flanders Classics en Telenet Play Sports.

Ons gevarieerd klantenbestand zorgt voor een uitdagend takenpakket en een unieke leerkans: zowel je creativiteit wordt aangesproken voor de input en uitwerking van nieuwe content concepten, alsook je organisatorisch vermogen om al onze projecten mee in goede banen te leiden. En dit alles in combinatie met jouw grootste passie: sport!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?
Werken in sport gaat hand in hand met een echte teammentaliteit en daarom stimuleren we een flexibele en collegiale werkcultuur met oog voor diversiteit, waarin ieder zich goed voelt en talenten volop kunnen ontwikkelen. Je krijgt de kans om alle projecten vanop de eerste rij mee te maken en jouw troeven uit te spelen, met de nodige begeleiding en ondersteuning! 

Benieuwd naar het takenpakket?
✔︎ In brainstorms durf je frisse ideeën te lanceren voor content van onze social kanalen en vertaalt deze naar grafisch materiaal.
✔︎ Je werkt met technieken voor contentcreatie: Photoshop en Premiere. Een troef: kennis van After Affects en Indesign!
✔︎ Je schrijft teksten, verzorgt de content & lay-out van nieuwsbrieven, communiceert met de pers,...
✔︎ Je vindt community engagement erg belangrijk en speelt adequaat in op reacties, vragen en opmerkingen op de social mediaplatforms.
✔︎ Je bent constant op de hoogte van alle sportevents en kan niet wachten om deze hoogtepunten een plaats te geven op social. Je durft het aan om voor bepaalde klanten ingezet te worden tijdens live-shifts.
✔︎ Je bewaart een goed overzicht met sterke projectmanagementskills, waarbij je proactief een planning maakt voor de komende sportmomenten en mee bewaakt dat deadlines gehaald worden.


WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?
Als stagiair(e) bij Sporthouse Group scoor je best met volgende kwaliteiten:
✔︎ Motivatie, doorzetting en héél veel goesting om nieuwe dingen te leren
✔︎ Je volgt de (sport)actualiteit op de voet. 
✔︎ Grafische skills (Photoshop, Premiere) of bereid deze op korte tijd bij te leren
✔︎ Social media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube,...) hebben voor jou geen geheimen! Je weet wat werkt op welk kanaal, van beeld tot copy.
✔︎ Een scherpe pen in combinatie met een vlotte babbel (ook in het Engels)
✔︎ Flexibel in denken en handelen: Yes, ook tijdens het weekend wil je stand-by zijn


Is dit iets voor jou? Scoor dan nu je stage bij ons! 

Stuur ons je uniek CV èn overtuig ons meteen met een visual, video of een andere teaser uit je portfolio!
Indienen kan via student@sporthousegroup.com met als onderwerp Stage en wie weet nodigen wij je uit op een gesprek.